Het concert zit erop. We zijn nu druk bezig het eindresultaat te becijferen. En natuurlijk gaan we direct door met de voorbereidingen voor MooiWeekend!

 


 

Het eerste evenement van de SBF in 2013 is het Benefietconcert op zondag 31 maart (1e Paasdag) in het TAC te Eindhoven. Dit is een dag (14:00-23:00) vol muziek in verschillende subgenres van de folkmuziek, verspreid over vier podia.

 

LET OP : in de nacht van 30 op 31 maart gaat de zomertijd weer in! De klok gaat een uur vooruit!

 

De meer dan 20 optredens worden belangeloos verzorgd door zowel oude bekenden van Folkwoods als ook nieuw talent: Bots, Kalio Gayo, Linde Nijland c.s., Wouter Kuyper en Zoalo, om er maar even een paar te noemen. Het complete overzicht staat onder bands.

Het benefietconcert staat - natuurlijk - in het teken van muziek. Muziek om naar te luisteren, om op te dansen (balfolk), om mee te zingen èn muziek om zelf te maken. Naast de podia wordt er voldoende ruimte gereserveerd om sessie te spelen, of dat te leren van ervaren sessiemuzikanten.

Naast muziek is er een uitgebreide bar met verschillende soorten bier en Joam zorgt voor lekker eten. Details zijn onder catering te vinden.

Eten kan onder andere aan een van de exclusieve gala-tafels!

Ook zullen er speciale kinderactiviteiten zijn, zoals een bioscoop, ballenbak en knutselhoek.

Verder worden er documentaires vertoond en zullen er workshops gegeven worden.

Tot slot wordt er een veiling georganiseerd met een breed aanbod van leuke en bijzondere prijzen.

Een overizicht van de hele dag staat bij programma.

Het TAC is volledig rolstoeltoegankelijk.

 

De entree voor het Benefietconcert kost €15,00 aan de kassa (voorverkoop is inmiddels gestopt). Kinderen tot/met 15 jaar gratis toegang indien onder begeleiding van een volwassene.

 

De locatie voor dit feest is het Temporary Art Centre (TAC) aan de Vonderweg 1 in het centrum van Eindhoven, direct naast (ten Oosten van) het Philips Stadion. Rond het TAC is voldoende gratis parkeergelegenheid, het NS station is op iets meer 5 minuten loopafstand te bereiken. Details voor het plannen van een route zijn te vinden op de routepagina.

 

Verdere details volgen, houd de website www.folkproject.nl in de gaten!